Ce spun parintii

 • De cand mergem la Gradinita Sfantul Andrei, beietelul meu s-a dezvoltat armonios si cu greu reusesc sa-l iau acasa la finalul programului.
  Ancuta Tufan
  mama lui David
 • De ce Gradinita Sfantul Andrei? Pentru ca, din punctul de vedere al parintelui este intruchiparea increderii si a sigurantei; pentru ca in perceptia copilului gradinita reprezinta familia extinsa.
  Alexandra Turcanu
  mama lui Eduard
 • Nu cred sa existe parinte sa nu isi doreasca ce e mai bun pentru copilul lui, venim din copilariile noastre cu amintiri placute dar si cu cele neplacute si majoritatea tinem minte perioada gradinitei unde nu ne placea.....NU am vrut o asa aminitire in sufletul fetitei mele, asa ca am pornit in cautare cu ea de manuta.....multe au placut insa una singura a fost ACASA, Sfantul Andrei, pentru ca aici din prima imagine ai spune ca e o gradinita ca oricare dar nu ai cum, te loveste de la intrare un val de dragoste si armonie in care copiii plang daca ii iei acasa, ei bine asa am vrut si eu, sa aiba copila mea dragoste in multul timp pe care nu il petrece cu parintii. E gradinita care iubeste toti copiii, nu e adult angajat acolo sa nu zambeasca si sa iubeasca orice copilas care paseste pragul, aici copiii mananca cu drag, chiar si mofturosii, invata cu drag si asta pentru ca aici ai ce nu am vazut nicaieri, oameni care tin spiritul copilului liber cu multa dragoste iar regulile sunt imbratisate cu drag de pitici. Un feedback al unui adult poate fi rational dar cand copilul acasa iti spune "doamna" e clar ca se simte minunat acolo, acolo unde e crescut ca o floare fragila , fara sa aiba vreo petala lovita, fara sa ii tremure vreo frunza......suntem in al treilea an aici, si sunt o  mama fericita ca in toata vremea copilul meu a crescut sanatos cu mancare extraordinar de buna, sanatoasa, mancare curata de hormoni pentru ca aici copiii mananca produse mult cautate sa fie naturale, totul este curat, cadrele didactice muncesc cu ei asa cum ar munci acasa cu copiii lor, au o rabdare de titani, si nu se opresc la programa educationala standard, copiii au atatea activitati pe langa de ajung sa fiu geloasa ca nu m-am nascut si eu in generatia lor. M-am bucurat de supravegherea video ca vroiam control, recunosc ca nu o folosesc, nu am nevoie, raspunsurile vin de la copil care este fericit. Este incurajat sipritul creativ al copilului, asta e un mare pluss pentru viata lor de acum incolo. se potriveste principiul "bondarului daca nu ii spui ca are aripi mici pentru trupul lui el va cauta mereu sa zboare", asa sunt incurajati copiii, mari mici, timizi , nazdravani......toti! Iubesc gradinita Sfantul Andrei atat de mult incat as face scoala, liceu, facultate din ea!
  Adina Costache
  mama Mariei