Copiii noștri au participat la ediția a XIV-a a concursului național “Olimpiadele preșcolarilor”, concurs organizat în parteneriat cu Fundația Mereu Aproape.

Cum alegem cea mai buna gradinita?
18 January 2016
Arata tot

Copiii noștri au participat la ediția a XIV-a a concursului național “Olimpiadele preșcolarilor”, concurs organizat în parteneriat cu Fundația Mereu Aproape.

In gradinita noastra – pe care ne place sa o denumim „Tara lui Andrei”, o tara a copilariei curate – se face educatie cu dragoste. Ca rezultat al acestei  amprente pe educatia care se face aici este faptul ca acomodarea copiilor cu colectivitatea se face foarte repede, iar imediat dupa aceasta scurta perioada de acomodare, copiii simt siguranta, confortul si bucuria jocului prin care descopera lumea. Odata acomodati cu mediul din gradinita noastra, copiii plang cand pleaca, fiindu-le greu sa se desparta de gradi.

Oferta noastra educationala si nu numai este complexa. Cuprinde obiective alese cu grija pentru a crea un mediu sigur, benefic si viu prin posibilitatile variate si tot timpul in miscare, de a-i conduce pe copii prin domeniile experientiale prevazute de curriculum, dar mai ales prin variata paleta de extracurriculare prin care copiii nostri isi pot dezvolta abilitatile, iar in final sa obtina performanta.

Olimpiada desfasurata in parteneriat cu „Fundatia Mereu Aproape” este o dovada vie ca se poate si ca performanta nu tine de maturitate, ci poate fi obtinuta de la cele mai mici varste.

Suntem mandri de copiii nostri si cand spunem ai nostri ne referim la iubirea pe care le-o oferim aici, dar mai ales la ceea ce ne ofera ei noua in fiecare clipa.

Consideram ca si noi avem de invatat de la copii si constatam in fiecare zi ca, daca pe ei ii pregatim pentru viata, noi ne pastram copilul din noi alaturi de ei, lucru pe care il consideram solutia pentru  tinerete  fara  batranete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *