Istoric

Aparuta dintr-o dorinta unica pentru fiecare parinte, Gradinita Sfantul Andrei a fost solutia crearii unei institutii care sa atinga cele trei componente majore ale educatiei.

Genetic

Genetic

copilul este perfect, dar ca orice „coala alba”, asteapta sa fie imbogatit cu cunoastere de sine si de lume.
Mediul

Mediul

pentru dezvoltarea armonioasa el trebuie sa prelungeasca in modul cel mai fericit, iubirea si siguranta familiei, dar sa aduca competitia colectivului, experimentare in domenii diferite si o ambianta performanta a jocului.
Educatia

Educatia

centrata pe copil, trebuie sa respecte nevoile, ritmul de dezvoltare si cu dragoste neconditionata sa-l ajute in drumul cunoasterii, fara teama de greseala lasandu-i libertatea creatiei in orice domeniu. In acest fel ii dezvolta siguranta in sinele propriu si il incurajeaza totodata in fata competitiei.

In Gradinita Sf. Andrei, activitatea instructiv-educativa respecta curriculum national al sistemului de invatamant romanesc, dar promoveaza tot ce este performant din celelalte alternative de invatamant, creand astfel un cadru original propice copiilor nostri, bazat pe valori autentice in a-si forma o personalitate puternica necesara atat urmatoarei etape – scoala, dar mai ales pentru viata.

Fiind printre primele gradinite particulare infiintate in zona, avand deja un istoric performant in debutul scolar al copiilor ce au fost formati si educati in unitatea noastra, am putut initia si derula deja de 2 ani un proiect educational de parteneriat cu Scoala “ Sf. Andrei”- o scoala generala de stat, una dintre cele mai performante si solicitata din sectorul 6. Acest parteneriat educational ne permite inscrierea colectivelor de copii din grupele mari in bloc, pastrand unitatea si nivelul de pregatire al lor, prin procedura computerizata  “criterii specifice” in clasa pregatitoare a scolii.

Convingerea noastra este ca investitia cea mai de pret si durabila a oricarui parinte este in educatia propriului copil.